• page_banner01

Вести

Прошетка во комората за тестирање на стабилност

Просторијата со постојана температура и влажност е погодна за ниски температури, високи температури, високи и ниски температурни промени, постојана временска топлина, висока и ниска температура наизменична влажна топлина тестови на целата машина или големи делови.

dytr (6)

Карактеристики на изведба:

Со широк опсег на контрола на температурата и влажноста, може да ги задоволи различните потреби на корисниците.Користејќи уникатен метод за прилагодување на температурата и влажноста на рамнотежата, може да се добие безбедна и точна средина за температура и влажност.Има стабилни и избалансирани перформанси за загревање и навлажнување и може да врши висока прецизна и високостабилна контрола на температурата и влажноста.

Опремен со високопрецизен и интелигентен регулатор на температура, температурата и влажноста усвојуваат целосна LCD контрола и дисплеј 7751 програмабилни метри (јапонскиот екран со течни кристали OYO 5461 програмабилни броила исто така може да се заменат според потребите на корисникот).Изборна температураи рекордер за влажност.

Според функционалните барања, може да се избере компјутер за далечинско управување.

Колото за ладење се избира автоматски, а уредот за автоматска контрола има изведба на автоматско избирање и работа на ладилното коло според поставената вредност на температурата, за директно да го стартува фрижидерот под високатемпературни условии директно се олади.

Внатрешната врата е опремена со голем прозорец за набљудување, кој може да го олесни набљудувањето на тест статусот на тестниот производ.

Опремен со напредни безбедносни уреди за заштита-прекинувач од истекување, заштитник од прекумерна температура, недостаток на заштитник за фаза, заштитник за прекин на вода.


Време на објавување: 17-11-2023 година