• page_banner01

Tala Fou

O le a le eseesega i le va o le potu o le tau ma le incubator?

Pe a fatuina se siosiomaga faʻatonutonu mo suʻega ma faʻataʻitaʻiga i mea eseese, e tele ituaiga meafaigaluega e oʻo mai i lou mafaufau.E lua filifiliga lauiloa o potu o le tau ma incubators.E ui o masini uma e lua ua mamanuina e faʻamautinoa ai le maualuga o le vevela ma le susu, e iai le eseesega tele i le va o le lua.

O se potu o le tau, e lauiloa foi o se potu o le tau, o se vaega o meafaigaluega ua fuafuaina e faʻataʻitaʻiina se siosiomaga patino ma suʻesuʻe pe faʻafefea ona tali atu se mea poʻo se oloa i na tulaga.O potu o le tau e mafai ona faʻataʻitaʻiina le tele o tulaga eseese o le siosiomaga, e aofia ai le maualuga o le vevela, susu, ma e oʻo lava i le faʻaalia i le ultraviolet radiation.O nei potu suʻega e masani ona faʻaaogaina i pisinisi e pei o taʻavale, aerospace ma mea tau eletise e faʻataʻitaʻi ai le tumau o oloa i siosiomaga eseese.

O le a le eseesega i le va o se potu tau ma se incubator-01 (1)
O le a le eseesega i le va o se potu tau ma se incubator-01 (2)

I le isi itu, o le incubator o se masini ua mamanuina e faatumauina ai se maualuga o le vevela ma le susu e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o meaola.E masani lava, o incubators e faʻaaogaina i fale suʻesuʻe o meaola ma microbiology e faʻatupu ai siama, fefete, ma isi microorganisms.E mafai fo'i ona fa'aoga incubators i le tele o isi fa'aoga, e pei o le fa'ato'aga o manu ma e o'o lava i le fa'ama'iina o le in vitro.

O le eseesega tele i le va o potu o le tau ma incubators o le ituaiga o siosiomaga latou te fuafuaina e faʻataʻitaʻi.E ui o ituaiga uma e lua o meafaigaluega ua mamanuina e faatumauina ai le maualuga o le vevela ma le susu, e masani ona faʻaogaina potu o le tau e faʻataʻitaʻi ai le umi o meafaitino, ae faʻaaogaina incubators e ola ai meaola.

O le a le eseesega i le va o se potu tau ma se incubator-01 (3)

O le isi eseesega i le va o masini e lua o le maualuga o le saʻo manaʻomia.O potu o le tau e manaʻomia le faʻapitoa i le fatuina o le siosiomaga faʻapitoa e faʻalagolago ai iʻuga o suʻega.Ae ui i lea, o incubators e manaʻomia le faʻaitiitia o le saʻo ona o le vevela ma le susu e faʻaaogaina e fausia ai se siosiomaga lautele e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe.

E iai nai mea e tatau ona mafaufau i ai pe a fa'atauina nei ituaiga masini.O le mea muamua e mafaufau i ai o le a le ituaiga o faʻataʻitaʻiga e te manaʻo e fai.Afai e te manaʻo e faʻatupuina meaola ola, e te manaʻo e teu faʻafaigaluega i totonu o se incubator.Po'o, afai o lo'o e su'eina meafaitino po'o oloa, o se potu o le tau atonu e sili atu ona fetaui mo ou mana'oga.

E tatau foi ona e mafaufau i le tele o meafaigaluega e te manaʻomia.O potu o le tau e mafai ona telē tele ma e tele foʻi lapopoʻa, ae e mafai ona tele avanoa.I le isi itu, o incubators e masani ona laʻititi ma sili atu ona faʻapipiʻi, o lea e faigofie ai ona ofi i totonu o potu suʻesuʻe laiti poʻo avanoa suʻesuʻe.

Faatasi ai ma le faʻaeteete iloiloga, e mafai ona e mauaina meafaigaluega saʻo e fesoasoani ia te oe e ausia au sini suʻesuʻe.


Taimi meli: Iuni-09-2023