• page_banner01

Tala Fou

O le a le potu su'esu'e o le tau

O le potu su'esu'e o le tau, e ta'ua fo'i o le potu o le tau, potu vevela ma le susū po'o le potu vevela ma le susu, o se masini fa'apitoa mo su'ega mea i le fa'atusa suiga o le siosiomaga.O nei potu su'ega e mafai ai e tagata su'esu'e ma tagata gaosi oloa ona tu'uina atu a latou oloa i tulaga eseese o le siosiomaga ma su'esu'e a latou tali i na tulaga.

O le a le potu su'esu'e o le tau-01 (1)
O le a le potu su'esu'e o le tau-01 (2)

Le taua o potu o le tau

O potu o le tau e mana'omia mo le su'esu'eina o mea eseese ma oloa i lalo o tulaga eseese o le si'osi'omaga.O ia siosiomaga e amata mai i le vevela tele i le malulu malulu, maualuga le susū i le mago, ma e oʻo lava i le faʻaalia i le moli UV poʻo le masima masima.E ala i le faʻataʻitaʻiina o nei tulaga i totonu o le siosiomaga faʻatonutonuina o se potu suʻega, e mafai e tagata suʻesuʻe ma tagata gaosi oloa ona suʻeina le tumau ma le faʻatinoina o a latou meafaitino ma oloa ile taimi.

O potu o le tau ua faatupulaia i le lauiloa i le tele o tausaga ona ua iloa e le alamanuia le taua o le suʻeina o le siosiomaga o latou oloa.O nei pisinisi e aofia ai taʻavale, aerospace, eletise, ma vailaʻau, ma isi.Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o pisinisi taʻavale, e faʻaaogaina potu o le tau e suʻe ai le tumau o mea taʻavale e pei o pamu suauu, faʻasalalauga, ma afi.O ia su'ega e fesoasoani e puipuia ai le toilalo ma tulaga lamatia saogalemu.I totonu o fale gaosi oloa, e faʻaaogaina potu o le tau e suʻe ai le mautu o vailaʻau ma tui i lalo o tulaga eseese o le siosiomaga e faʻamautinoa ai lo latou aoga ma le saogalemu.

O le a le potu su'esu'e o le tau-01 (1)

Ituaiga o potu o le tau

E tele ituaiga o potu o le tau i luga o le maketi, e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e manaʻomia ma tulaga o le siosiomaga o loʻo faʻataʻitaʻiina.O potu fa'ata'ita'i nei e amata mai i tama'i fa'atauefu lapopo'a i luga o le laulau e o'o atu i potu tetele e savali i totonu, e fa'atatau i le tele o le oloa ma tulaga tau si'osi'omaga o lo'o fa'ata'ita'iina.O nisi o ituaiga sili ona taatele o potu o le tau e aofia ai:

1. Incubator mama: Incubator mama na'o le pulea o le tulaga o le vevela, e aunoa ma le puleaina o le susu.

2. Susū Na'o potu: O potu nei e pulea le maualuga o le susu ma e leai se vevela.

3. Temperature ma Susū potu: O nei potu e pulea le maualuga o le vevela ma le susu.

4. potu su'e su'ega masima: Fa'ata'ita'i le su'iina o le masima ma tulaga fa'afefe masima mo le su'ega fa'asao.

5. UV Chambers: O nei potu e faʻataʻitaʻia le faʻaalia o le UV lea e mafai ona mafua ai le vave mou atu, taʻe ma isi ituaiga o mea faʻaleagaina.

6. Thermal Shock Chambers: O nei potu e vave ona suia le vevela o le oloa o loʻo i lalo o le suʻega e suʻesuʻe ai lona gafatia e tatalia suiga faʻafuaseʻi o le vevela.


Taimi meli: Iuni-09-2023